Anmälan till Hemmavasan Strängnäs är öppen

Sedan ca en vecka är anmälan öppen för alla som vill delta på Hemmavasan Strängnäs 6 juni 2023. Hemmavasan Strängnäs består av flera olika lopp – så det finns en bansträcka för alla, oavsett om du vill tävla eller inte.

Du kan välja att gå, lunka, löpa eller tävla i stadsmiljö i Strängnäs eller cykla MTB på en bana som knyter ihop Strängnäs, Stallarholmen, Mariefred och Åkers styckebruk. Här kan du läsa mer om loppet: Gå, lunka, löp, tävla. Här kan du läsa mer om MTB-loppet

När du klickar på anmälningsknappen kommer du vidare
till Vasaloppets anmälningssida
.

Bilden är från Ångans Dag i Mariefred där vi öppnade upp för anmälan och svarade på frågor från nyfikna Mariefredsbor. På bilden syns eventchef Torbjörn Pettersson som står bredvid den klassiska målportalen från Vasaloppet i miniatyr.

Har du frågor om Hemmavasan Strängnäs är du välkommen att mejla info@hemmavasanstrangnas.se 

 

8 svar på ”Anmälan till Hemmavasan Strängnäs är öppen”

  • Hej Ingalill, tack för din fråga.
   Vi erbjuder ombyte och dusch inomhus på Thomas Arena, ca 600 meter från mållinjen. Information om det m.m. kommer att finnas med i den deltagarinformation som vi just nu håller på att sätta i hop. Mer information kommer att publiceras här på hemsidan också. För din info kan vi meddela att vår arena ligger på en stor, kommunal badplats, Strandbadet. Med vänlig hälsning, Torbjörn, Hemmavasan Strängnäs

   Svara
 1. Jag undrar om det finns en tävling även i Mariefred o när i så fall? Såg att ni riggat startplats vid Mavab

  Svara
 2. Hej Susanne,
  Hemmavasan Strängnäs MTB 59 km, 4-10 juni, har en av fyra möjliga start & målplatser i Mariefred. Deltagarna väljer var man vill starta och gå i mål redan vid sin anmälan. Du hittar detaljerarad information på vår hemsida under Våra lopp/Cykel – MTB.

  Hälsningar Torbjörn, Hemmavasan Strängnäs

  Svara
  • Hej Uffe, nu är vi ju inne i slutfasen av arrangemangen och det här är öppettiderna för fredag-söndag: Fredag 16-18, lördag och söndag 13-15. Idag fredag har vi folk i lokalen lite från och till, så har du möjlighet att komma förbi så ring 0733-836 386 och kolla om vi är på plats.

   Hälsningar Torbjörn

   Svara

Lämna en kommentar