Anmälan

Välkommen med din anmälan!

Säkra din plats på Hemmavasan Strängnäs 2023 genom att anmäla dig till det lopp och distans som du är intresserad av. Du kan välja att gå, lunka, löpa, tävla eller cykla MTB. Mer information om distanser och ålder kan du läsa om här.

Du hittar även detaljerad information i första steget på anmälningsknappen nedan. När du klickar på anmälningsknappen kommer du vidare till vårt anmälningssystem.

Vad kostar det att delta? 

Alla som deltar får en funktionst-hirt och medalj. Klicka här för att se storleksguide

Hur många kan delta i loppen?
Max antal deltagare på distansen 10,0 km är 4000. För närvarande har vi inget begränsat antal för MTB. Sista anmälningsdag för ordinarie avgift för Hemmavasan Strängnäs är 31 maj 2023. Beträffande efteranmälan, se ovan tabell vid ”anmälan stänger”.

Hjälp att anmäla grupp eller förening!
Önskar du hjälp att anmäla en större grupp eller en hel förening till något av loppen är du välkommen att mejla info@hemmavasanstrangnas.se 
Ange gruppens/föreningens namn och kontaktperson så återkommer vi till dig så snart vi kan. Anmälningsavgift faktureras efter registreringen. 

Vilka kan delta i tävlingsklass 10 km?
Här ber vi er om tillit, för anmälan till tävlingsklass så sätter vi upp tider för kvalificering: Damer 41 min, Herrar 38 min. När ni gör er bedömning av förväntad måltid, studera banprofilen och beskrivning av underlaget. Mer information om det kommer snart. 

OBS! Det är inget krav på tider om du inte vill springa i tävlingsklasserna 

Här tar du del av allmänna villkor för anmälan och information om hur vi behandlar personuppgifter 

Gå, lunka, löp eller tävla är loppet med olika banor och distanser anpassat för alla. Arena för start och mål är på Visholmen i Strängnäs. 

MTB – är för dig som vill cykla 59 km, mestadels på grusvägar. Du kan välja att starta och gå i mål i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk.