Gå, lunka, löp, tävla

Hemmavasan Strängnäs Gå, lunka, löp, tävla är ett lopp som består av flera banlängder och lämpar sig för alla som gillar att röra sig. Alla loppen utgår från Arenan på Visholmen – och alla kan vara med oavsett ålder

Vilket lopp och distans passar dig? 

  • Det korta loppet på 1,7 km är i stadsmiljö och är menat för barn. 
  • Loppet på 5,0 km är för alla åldrar, alla kan vara med. Banan går i park-, stads- och skogsmiljö
  • Loppet på 10,0 km är till för alla som har fyllt 11 år.
  • Tävlingsloppet på 10,0 km är för dig som är född 2006 eller tidigare och som räknar med att springa vår bana på under 41 min (damer) resp. 38 min (herrar). Banan går i park-, stads- och skogsmiljö.
män och kvinnor springer i lopp på en löparbana

Vad kostar det att delta?
Anmälningsavgiften för att delta på loppet Gå, lunka, löp är 400 kr. För ungdomar som är 16 år eller yngre är avgiften 200 kr. För alla deltagare så ingår det en funktionst-shirt och en medalj i deltagaravgiften.

Hur många kan delta i loppet?
Max antal deltagare på distansen 10,0 km är 4000.
Sista anmälningsdag för Hemmavasan Strängnäs är 7 maj 2023. 
Vi tar beslut om ev. efteranmälan längre fram. 

Var kommer det finnas vätskekontroller? 
– 10,0 km Resecentrum 4,5 km och Gula Rosornas Företagsby 6,5 km
– 5,0 km Gula Rosornas Företagsby 2,2 km

Sanktionering hos Svenska Friidrottsförbundet kommer att sökas, informationen uppdateras under hand. Deltagande sker på egen risk och med eget ansvar för att gällande försäkring finns vid ev. skada. Flaggvakter kommer att finnas utplacerade för att varna motorfordon och cyklister där deltagarna korsar gator, cykelbanor o.s.v. Deltagarna uppmanas att följa gällande trafikregler och att visa hänsyn.

Kartor för banorna på Hemmavasan Strängnäs

Banorna kommer att vara tydligt märkta. På vissa platser kompletterar vi med pilar/skyltar. GPX-filer för nedladdning till egen utrustning eller kortprogram kommer att publiceras här så snart de slutliga bansträckningarna slagits fast.

Karta för bana på 1,7 km
Karta för bana på 5,0 km