Cykel – MTB

Hemmavasan Strängnäs MTB är ett motionslopp som alla som är födda 2011 och tidigare kan delta i. Banan är 55 km och passerar Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk. Vid anmälan väljer du var du vill starta och gå i mål. 

Datum och tid för Hemmavasan Strängnäs MTB
MTB-banorna arrangeras som ett öppet spår och är öppna dygnet runt under perioden 3 – 10 juni. Starten öppnar 3 juni, kl: 09:00 – och målet stänger 10 juni, kl: 21:00. Du väljer själv när du vill starta loppet under dessa dagar. 

människor cyklar tillsammans

Deltagarinformation Hemmavasan Strängnäs MTB 

  • Avgiften för att delta på Hemmavasan Strängnäs MTB är på 400 kr. För ungdomar som är 16 år eller yngre betalar endast 300 kr för MTB (oavsett distans). 
  • För alla deltagare så ingår det en funktion t-shirt och medalj i deltagaravgiften.
  • Just nu finns det inget tak för antalet anmälda deltagare.
  • Start- och målregistrering sker med automatik via det tidtagningschip som varje deltagare får av arrangören och under loppet bär på sin cykelhjälm. 
  • Sista anmälningsdag är 7 maj 2023. 

Hemmavasan Strängnäs MTB är ett motionslopp som lämpar sig för dig som vill cykla MTB mestadels på grusväg, men även partier med skogsvägar, stigar och asfalt. Alla deltar med sunt förnuft och eget ansvar för relevanta personförsäkringar vid eventuell skada. Du tar med den vätska och intag av energi och som du vet att du behöver. 

Karta Hemmavasan Strängnäs MTB

Karta över MTB-banan ca 45.km

GPX-fil för nedladdning till egen utrustning eller kortprogram kommer att publiceras här så snart den slutliga bansträckningen slagits fast.