Program

3 – 10 juni 2023, Cykel – MTB. 
MTB-banorna arrangeras som ett öppet spår och är öppna dygnet runt under perioden 3 – 10 juni. Starten öppnar 3 juni, kl: 09:00 – och målet stänger 10 juni, kl: 21:00. Du väljer själv när du vill starta loppet under dessa dagar. 

När du registrerar din anmälan väljer du var du vill starta och gå i mål. I Strängnäs, Stallarholmen, Mariefred eller Åkers styckebruk. 

Mer information om tidtagningschip och start- och målregistrering kommer snart. Läs mer om Hemmavasan Strängnäs MTB här.

Tid Banlängd Lopp och deltagare
    –     45 km Cykel MTB – för alla som är födda 2011 eller tidigare

6 juni 2023; Sveriges Nationaldag och rörelsens dag!
Lopp: Gå, lunka, löp, tävla på Arena Visholmen. Här kan du läsa mer om loppet.

Tid Banlängd Lopp och deltagare
10:00 2 km Gå, lunka eller löp för barn och och paraklass
13:00 10 km Gå, lunka eller löp för motionärer och tävlingsklass
16:00 5 km Gå, lunka eller löp för motionärer

Programmet ovan är med förbehåll för framtida justeringar

Boende, parkering och annat praktiskt för Hemmavasan Strängnäs.

Vi hänvisar till allmänna parkeringsplatser och regler för parkering. Vi kommer att uppdatera med information om parkeringsmöjligheter på respektive ort.  Stora delar av centrala Strängnäs kommer att vara avstängda för trafik under vasaloppsdagarna. Vissa allmänna parkeringsytor kommer att användas för nationaldagsfirande och andra aktiviteter och kan därför inte användas för parkering. Trafikinformation för perioden 3-6 juni 2023 kommer att finnas på Strängnäs kommuns websida i god tid innan.

Boende i Strängnäs
För boende i Strängnäs kommun hänvisar vi till informationen på Strängnäs kommuns hemsida. Läs mer om boende i Strängnäs kommun här