Rulla och Rusa

Den 5 juni arrangeras loppet Rulla och Rusa. Det är loppet inom Hemmavasan Strängnäs som är anpassad för dig som har någon form av funktionsvariation, går i grundsärskola, arbetar i daglig verksamhet eller har rullande hjälpmedel. Banorna är på 1,7 km och 5,5 km och passar alla åldrar.

Vad kostar det att delta på Rulla & Rusa?
Anmälningsavgiften för ungdomar som är 20 år eller yngre är 200 kr.  För övriga deltagare kostar det 400 kr. Funktionst-shirt och en medalj ingår i deltagaravgiften.
Klicka här för att se storleksguide till t-shirt.

Nummerlappar 
På tävlingsdagen 5 juni lämnar vi ut din nummerlapp och t-shirt på Arena Visholmen från kl: 11:00. Dagarna innan kommer vi även kunna erbjuda uthämtning på vårt eventkontor i Galleria Präntaren. Se öppettider här

Transporter för deltagare i Rulla & Rusa. 
Vi kommer leda in färdtjänst och andra nödvändiga transporter ända in till den stora grusparkeringen på Arena Visholmen för avlämning och senare upphämtning. För parkering hänvisar vi till allmänna parkeringar.  

Kartor och GPX-filer för banorna Rulla och Rusa

Banorna kommer att vara tydligt märkta. På vissa platser kompletterar vi med pilar/skyltar. Nedan finns GPX-filer för nedladdning. 

Ladda ner gpx-fil för Hemmavasan Strängnäs, Rulla & Rusa 1,7 km
Ladda ner gps-fil för Hemmavsan Strängnäs, Rulla & Rusa 5,5 km

Karta för bana på 1,7 km
Karta för bana på 5,5 km

Har du frågor om Rulla & Rusa eller vill ha hjälp att anmäla en större grupp, är du välkommen att kontakta Torbjörn Pettersson, eventchef på info@hemmavasanstrangnas.se